
Denne kaken har bestemoren min laget så lenge jeg kan huske.
Navnet Mislykket kommer av at den ikke skal være helt gjennomstekt, men litt fondant-aktig i midten!
Navnet Mislykket kommer av at den ikke skal være helt gjennomstekt, men litt fondant-aktig i midten!
INGREDIENSER:
- 200 g kokesjokolade
- 200 g margarin eller smør
- 4 egg
- 2,5 dl sukker
- 2,5 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
Stekeovn: 225°C

Smelt smøret i en liten kjele og tilsett sjokoladen. La sjokoladen smelte i smøret på lav varme.
Du kan eventuelt gjøre dette i en mikrobølgeovn.
Du kan eventuelt gjøre dette i en mikrobølgeovn.
Visp egg og sukker hvitt. Tilsett den avkjølte sjokolade/smør-blandingen. Og deretter siktet mel og bakepulver.
Bland røra godt sammen.
Bland røra godt sammen.
Smør en stor, rund springform og hell røra oppi
Sett kaken midt i ovnen i 12-15 minutter. Stikk med en tannpirker eller en bakepinne. Kaken skal være fast ytterst og litt flytende i midten som en brownie

Pynt kaken med bær eller valnøtter og server gjerne med is eller pisket krem :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar