
Dette er en grunnoppskrift på en enkel, men smakfull sjokoladekake.
Den kan nytes som den er med litt is, eller du kan pynte den med forskjellige glasurer.
Link til hvordan jeg pyntet kaken finner du her:
http://konemateriale.blogg.no/1404144629_sjokoladekake_med_bri.html
Denne oppskriften gir 1 kake til springform med 23 cm i diameter.
INGREDIENSER:
- 3 egg
- 200 g sukker
- 200 g hvetemel
- 3 ts bakepulver
- 4 ts vaniljesukker
- 4 ss kakaopulver
- 400 g smør (smeltet)
- 2 dl melk
STEKEOVN: 200°C

Rør eggene og sukkeret til eggedosis
Bland alt det tørre sammen og ha det og smøret vekselvis i røren.
Til slutt har du i melken og blander til røra er jevn

Smør en springform og ha røra oppi.
Ha kaken i ovnen i ca 25-30 minutter
Ha kaken i ovnen i ca 25-30 minutter
Når kaken er gjennomstekt og ute av ovnen, lar du den hvile litt før du tar den ut av formen og over på en rist.
La kaken bli helt kald før du evt. pynter den :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar