mandag 23. november 2015

Innbakt pitabrød


Dette er en superenkel og superdigg middag som bare tar rundt 30 min å lage!



Ingredienser: (4 personer)
Pitabrød (1-2 pr person)
olje/smør til steking
1 løk
500 g strimlet svinekjøtt
1 boks hakkete tomater
1 ss sukker (valgfritt)
1-2 ss tomatpuré
2 store gulrøtter
1 boks mais
salt/pepper etter smak
200 g revet ost, til topping så mengden kan varieres etter ønske

Stekeovn: 200°C

Finhakk løken og stek den i oljen eller smøret til den er myk og gylden.
Tilsett kjøttet, litt etter litt, til alt er godt stekt.
Bland sukkeret i boksen med tomater. Dette gir en mindre syrlig smak, men er valgfritt.
Tilsett tomatene og tomatpureen i stekepanna.
Hakk gulrøttene i skiver og ha det og maisen i panna. Tøm boksen med mais for væske før du heller det i stekepanna,
Smak til med salt og pepper og la det småkoke til sausen er "tørr", så den ikke vil renne ut av pitabrødene


Skjær av litt av kanten på pitabrødet og varm det opp i ovnen i bare ett par minutter. Dette gjør det lettere å åpne og fyllle pitabrødet uten at det revner
Fyll pitabrødene med fyllet og ost


Stek de fylte pitabrødene i ovnen til osten har smeltet.
Server gjerne med en frisk salat!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar