søndag 22. november 2015

Crispy sjokoladekjeks med mandler


Disse sjokoladekjeksene passer perfekt med et glass melk <3
INGREDIENSER
  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 100 g brunt sukker
  • 2 egg
  • 200 g hvetemel
  • 100 g havregryn
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 100 g kokesjokolade
  • 100 g melkesjokolade
  • 100 g mandler
     
Stekeovn: 175°C


Ha smør, sukker og brunt sukker i en bolle og bland det sammen
Rør inn eggene med en håndmikser eller med en sleiv


Grovhakk sjokoladen og nøttene og bland det i en annen bolle med melet, havregrynet, vaniljesukkeret og natronen


Bland det tørre sammen med smørblandingen til deigen er jevn


Bruk en skje og lag små topper av røre på en stekeplate og press toppene litt flate
Toppene trenger ikke å være veldig store fordi de glir veldig ut i ovnen :)
Sett kjeksene midt i ovnen i 12-15 minutter
Når de er ferdige lar du de kjøle seg litt ned før du flytter dem over på en rist. (Hvis du flytter de over med en gang, vil kjeksene brekke)

Disse kjeksene bør oppbevares i luft-tette bokser :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar